DBC pakketten niet meer beschikbaar

De DBC e-learning modules zijn met ingang van 1 augustus 2018 niet meer beschikbaar. Voor vragen of instructie over DBC en verrichtingenregistratie kunt u terecht bij de DBC medewerker of DBC adviseur van uw thema.

E-module over de AVG beschikbaar

In verband met de vervanging van de huidige Privacy Wetgeving per 25 mei 2018 door de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is er vanaf nu een leerzame e-module beschikbaar over dit onderwerp. Ben je benieuwd wat dit inhoudt en werk je met privacy gevoelige gegevens? Kijk dan snel in de catalogus van Eduplaza, geef als zoekterm AVG op en start deze interessante e-module! Zie onderstaande informatie.

erk en ben je benieuwd naar de veranderingen binnen de AVG waarmee je geconfronteerd wordt?

Storingsmelding "Local storage not available" bij het openen van een e-module in Internet Explorer

Bij het opstarten van een e-module of test - jezelf kan je de volgende melding ontvangen " Local storage not available, contact your administrator".  De oorzaak van deze storing is helaas nog niet bekend en is in onderzoek bij afdeling IT, zij werken aan een oplossing. Als alternatief kan je de webbrowser Google Chrome via de "Appication Catalog" installeren. Als je niet weet hoe dit werkt kan je contact opnemen met IT servicedesk, zij kunnen je helpen bij installeren. Als je Chrome hebt geïnstalleerd start je deze op en kan je probleemlloos werken in Eduplaza.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.